Lente pasta

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 4


Ingrediënten:
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden • 300 gram pasta, bijvoorbeeld strikjes • 3 eetlepels olijfolie • 3 bosuitjes, in stukjes van 1 cm • 1 courgette, in blokjes • 1 rode paprika, in blokjes • 200 gram salami of ham in blokjes • zout en peper


Bereiding:
Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de ui, courgette, paprika en salami of ham 3-4 minuten. Roer de Boursin Cuisine erdoor, verdun het geheel met een finke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog 4-6 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten pasta erdoor. In plaats van de courgette kan je ook een zakje roerbakgroenten gebruiken. Strooi geraspte kaas over de lente pasta.