Pastasalade met spekjes en avocado's

Makkelijk en divers (2p)


IngrediŽnten:
125 gr. pasta, gaar gekookt met zout - 100 gr spekreepjes - 2 el. olijfolie - 1/2 el. azijn - 1 sjalotje heel fijn gesneden - 1/2 bosje bieslook - zout en peper - 1/2 doosje kerstomaatjes - 1 zakje waterkers, tuinkers of alfa alfa - 1/3 komkommer met schil, zonder zaadjes - 40 gr. Danish Blue kaas, gekruimeld - 1 rijpe avocado in blokjes besprenkeld met wat citroensap


Bereiding:
Bak de spekreepjes uit in 1 el. olie. Schep ze door de pasta. Roer een sausje van de rest van de olie, azijn, sjalot, bieslook, zout en peper. Schep het door de pasta en laat het even intrekken. Dan de tomaatjes, waterkers (harde steeltjes eraf), komkommer, kaas en avocado erdoor.