Salade met geitenkaas en honing/mosterd dressing

Erg lekkere, chique en smakelijke maaltijdsalade


1 zak gemengde sla - 1 plak geitenkaas (Bettine Blanc) van ca. 2 cm dik - pijnboompitten - 2 el vloeibare honing - 1 stokbrood
Dressing: 3 tl mosterd - 2 tl azijn - 3 el vloeibare honing - 3 el olijfolie - 1 el tijm - 2 tl knoflookpoeder - vers gemalen peper


Meng de ingrediŽnten voor de dressing. Maak het op smaak. (Bij voorkeur de dressing 2 uur van te voren maken.) Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekepan. Snij het stokbrood in plakken. Snijd de kaas in 2 plakken van 1 cm en leg ze op een bord. Schep 1 el honing op iedere plak. Grill ze ca. 3 minuten. (De kaas moet warm worden, niet uit elkaar vallen.) Verdeel de sla naar behoefte over de borden. Giet er de dressing over het bord en besprenkel het met pijnboompitten. Leg de plakken op de salade en serveer ze direct. Geef er een mandje stokbrood bij.