Pasta met kip, pesto en cashewnoten

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4


Ingrediënten:
250 gram farfalle pasta • 300 gram kipfilet • 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden • 100 gram cashewnoten • 1 eetlepels groene pesto • 3 eetlepels olijfolie • zout • kipkruiden • 1 gesnipperde ui


Bereiding:
Snijd de kipfilet in stukjes en kruid ze met de kipkruiden. Bak de kipfilet in 2 eetlepels olijfolie op hoog vuur gaar. Voeg daarna de spekreepjes en de uit toe en bak dit geheel tot de spek goed doorbakken is. Kook intussen de pasta zoals op de verpakking staat vermeld. Giet deze af en voeg 1 eetlepel olijfolie en de pesto toe. Voeg de cashewnoten en de Boursin Cuisine toe aan het kipfiletmengsel en roer als laatste de pasta er doorheen. (Om de Cuisine wat dunner te maken kan je een klein beetje van het pastavocht toevoegen.)