Zalmrolletjes in romige knoflooksaus

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 4


Ingrediënten:
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden • 100 gram verse spinazie • 8 plakken dunne verse zalmfilet van 50 gram • 25 gram boter • een halve citroen uitgeperst • zout en peper


Bereiding:
Pureer de spinzaie in een blender of keukenmachine en meng er 2-3 eetlepels Boursin Cuisine door. Spreid de plakken zalm uit en wrijf ze in met wat zout en peper. Strijk het spinaziemengsel erover uit en rol de plakken zalm stevig op. Zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de boter in een koekenpan en leg de zalmrolletjes erin. Roer de rest van de Boursin Cuisine door het bakvet en smoor de zalmrolletjes in 4-6 minuten zachtjes gaar, keer ze regelmatig. Breng de saus op smaak met de uitgeperste citroen. Zalmrolletjes zijn erg lekker met pasta of aardappelpuree en broccoli.