Ananas-kokospudding met mango

Super!!!


IngrediŽnten:
7 blaadjes witte gelatine, - 1 blik a 8 ananasschijven op eigen sap (netto 432 g, AH), - 1 blikje kokosmelk (400 ml, Nutco), - 100 g witte basterdsuiker, - 3 eetlepels pina colada, - 1 bekertje slagroom (125 ml), - 1 rijpe mango, - poedersuiker uit strooibus, - 1 theelepet olie om in te vetten, - puddingvorm inhoud ca. 1 liter,


Voorbereiding:
In kom met ruim koud water gelatine ca. 5 minuten laten weken. Intussen puddingvorm dun invetten. In keukenmachine ananas pureren. Kokosmelk en basterdsuiker erdoor mengen. In steelpan pina colada verwarmen. Gelatine uitknijpen en van vuur af at roerend in hete pina colada oplossen. Gelatinemengsel door ananas-kokosmefigsel roeren en iets laten afkoelen. Intussen in kom slagroom stijfkloppen. Ananas-kokosmengsel luchtig door room scheppen. Puddingmengsel in vorm schenken. In koelkast puckjjs*g in ca. 3 uur laten opstijven.

Bereiding:
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen mango schillen en in mooie plakken van pit sniiden. Plakken halveren. Platte schaal op puddingvorm leggen, samen keren even schudden en pudding uit vorm op schaal laten glijden. Mangoplakken aan beide kanten bestuiven met poedersuiker. Mangoplakken op grillplaat leggen en onder hete grill in ca. 2 a 3 minuten goudbruin laten kleuren, halverwege keren. Mangoplakken naast pudding leggen.

Voorbereiden: ca. 25 minuten
Wachttijd: ca. 3 uur
Bereiden: ca. 15 minuten
Bevat per eenpersoonsportie: 375 kilocalorieen
mt15g-eiwit 5g-koothydraten 55g