MENU

  

Welkom bij Tante Thea

"Where food is fun!"


juni 2006

Hallo allemaal,

Na ruim anderhalf jaar lijkt het me hoog tijd dat ik deze indexpagina ook maar eens update. Ik heb in de tussentijd wel een hoop updates op recepten gedaan, maar vanwege de drukte op mijn werk ben ik niet verder gekomen dan dat.

Tevens ben ik bezig met een nieuwe naam en vormgeving voor deze site. Er is momenteel zoveel mogelijk dat ik af en toe van gekkigheid niet meer weet wat ik allemaal voor nieuwe functies hebben wil. Dat wordt dus nog een verrassing. Wat ik wel al verklappen kan is de nieuwe naam van de site, dat wordt:

Zodra deze nieuwe site klaar is (wat nog wel even kan gaan duren tenzij ik nog 3 maanden vrij kan nemen...)zal ik alle nieuwsbrief ontvangers op de hoogte stellen en deze site nog minimaal een half jaar doorlinken.

Onlangs is er één en ander veranderd aan de site; zo is er nu een nieuwsbrief, waarin ik belangstellende laat weten wanneer er weer nieuwe recepten zijn. Vind je dit interessant, schrijf je dan hier in en vermeld NIEUWSBRIEF in de subject regel. Je kan dit natuurlijk ook ieder moment weer stopzetten.


 


"Met de zomer in aantocht is dit de beste aanrader die ik je geven kan. Een gegarandeerd succes!
Je hebt er wel een hoop soorten drank voor nodig, maar die zorgen juist voor een authentieke smaak ipv het vaak standaard rode wijntje met een schijfje sinaasappel. Bovendien blijft de drank lang goed (voor het volgende tuinfeestje).
"


 

Vind je de veranderingen leuk? Ga je het "recept van de maand" proberen? Laat gerust iets weten in mijn gastenboek.

 

Veel smulplezier!